Ta et onlinekurs mens du venter. Det vil ruste deg for fremtiden!

Begynnelsen på en reise

En historie om begynnelsen på en reise. En historie som mange kan kjenne seg igjen i, og som andre kan la seg inspirere av til sin egen reise begynner. 

"Det var inspirerende å høre Trine fortelle om sitt møte med NLP. Hvor STERK tiltrekning hun følte til fagfeltet. Hvordan hun med det samme følte at LIVET endret seg. Hvordan HUN endret seg. Hvordan ALT endret seg. Hun snakket om at det var en REISE.

Disse dagene som har gått etter første modul på NLP Practitioner har vært annerledes, det har de virkelig. Jeg har kanskje ikke følt det så sterkt som det Trine beskrev, men dagene i Lillestrøm og disse dagene etterpå har virkelig vært starten på noe ANNERLEDES. Ting svirrer rundt i HODET, i KROPPEN, i SANSENE. Jeg har vært både sliten og OPPLØFTET.

I dag har jeg spasert en tur og disse ORDENE har surret rundt i hodet mitt, tumlet rundt og LEKT med sansene mine, tullet litt med TANKENE mine og tatt prosessene mine litt videre. Jeg er på en REISE.

Når jeg vanligvis legger ut på reise, vet jeg hvor jeg skal. Destinasjonen er bestemt. Kanskje jeg gjør en avstikker, blir med på en rundtur, tar en litt annen rute, men målet er bestemt. Jeg har ofte forberedt meg. Jeg vet som regel hva jeg har tenkt å ta meg til underveis på reisen og hva jeg skal gjøre når jeg kommer frem. Kan være jeg endrer litt på planen underveis, men jeg vet jo i grove trekk hva jeg skal ut på.

DENNE reisen er en helt annen reise. Jeg føler jeg har kjøpt en åpen billett med UKJENT destinasjon. Reiseruten er ikke fastlagt, den blir til UNDERVEIS. Nytt terreng. Nye måter å orientere seg på i terrenget. Minner meg selv på at jeg må ha en ny reisehåndbok eller to. Jeg trenger forresten en ordbok også, jeg må jo LÆRE et nytt språk.

Jeg har møtt andre mennesker som allerede er langt på reisen sin. Akkurat som meg, la de ut på en reise til et NYTT sted. Det er ingen vei tilbake, sier de. Det er FØR. Og det er ETTER. Alle er GLADE for at de la ut på denne reisen. Det er med ENTUSIASME de forteller. Det er med GLIMT i øyet de deler fra sin egen reise. Billetten er one-way. Ingen retur.

Da jeg kjøpte billetten, skulle jeg dra alene. UVANT. Jeg visste at det var flere som meg, som hadde kjøpt en billett. Vi skulle møte samme sted og dra samtidig. Jeg møtte med ÅPENT sinn. Så mange NYE mennesker. Så mange å dra SAMMEN med. Når terrenget er nytt og ukjent og kartet på et ukjent språk, blir reisen langt mer MORSOM når jeg deler den med andre som også har lagt ut på en STOR reise. En LIVSENDRENDE reise.

INGEN ER BEST ALENE, ALLE ER VI BEDRE SAMMEN

Jeg gleder meg over starten og ser frem til fortsettelsen :-)

 

 

Er du nysgjerrig på hva en slik reise kan bety for deg? Ta en prat med oss nå. Ring 40437000 eller send e-post. Vi snakkes!

Takk for at du delte dette, Solvår!
Deltager på NLP Practitioner, MetaResource.

Close

Uforpliktende forespørsel om coaching

I kommentarfeltet kan du skrive litt om tema om du ønsker, hvor du bor eller annen relevant info.
Vi kontakter deg innen 2 arbeidsdager.
Du kan også ringe oss direkte på 4043 7000