Kommuniksjon og selvledelse. "Dette burde alle lære", sier studentene. Sjekk ut selv!
Artikler og historier Studier Oversikt alle tilbud Om oss Spørsmål? Innlogging

Berit 2 0 - personlig oppgradering

Hun har passert 50, på full fart inn i det som noen ynder å kalle «middagshøyden», akkurat som middagen er det eneste å glede seg over såpass seint i livet. Berit sukker igjen.

Beste versjon 2.0!

Berit har kommet til meg fordi hun ønsker seg en oppgradering, som hun kaller det. Berit versjon 2.0! Men hva det innebærer konkret er litt vanskeligere for henne å definere.

Så vi starter med helhetshjulet. Helhetshjulet består av tolv elementer i livet, som hver og en er vesentlig for livsglede og et godt liv.

Hvor fornøyd er Berit tro, med disse elementene i sitt liv?

Hvor butter det? Hvor er det lurt å gjøre en innsats? Hva er målet? Hvordan skal hun komme seg dit? Hva kan hindre henne? Hvordan vet hun at hun har nådd målet?

 

Hvordan står det til med delene i livet?

Vi starter med FRISK, den fysiske helsen, det er konkret og ganske lett å svare på. Berit setter skår mellom 1 og 10 for kosthold, aktivitet og fysisk helsetilstand.

Så kommer vi til FRI. Trenger Berit å FRI seg fra krav og forventninger som hun selv eller andre setter til henne? Har hun en forholdsvis positiv innstilling, og kan det mangle noe på mentale styrke og psykisk helse? Disse spørsmålene er vanskeligere å skåre, men Berit blir enig med seg selv og vi aner at det er ting å jobbe med.

Når vi kommer til avsnittet som heter FREIDIG må Berit smile litt. For hvordan er det med Berit her, kan hun trenge å gi mer blaffen i hva andre mener? Kanskje er det nødvendig å revurdere verdier og det som gir livet mening, når barna har flyttet og livet har dreid en omgang? Hun er voksen og kan våge å vise hvem hun er. Rett og slett være litt mer FREIDIG!

 Sist, men absolutt ikke minst viktig, er avsnittet om FUTT. Livsglede består av energi, kjærlighet og glede. Vesentlige bestanddeler i et godt liv, som vi selv er ansvarlige for å sørge for. Gjøre mer av det som gir oss energi og glede! Velge å legge innsats inn for å ha gode relasjoner til de menneskene som er viktige for oss.


Oppgradering med bevissthet og resultat 

 

Det skjer noe magisk når vi jobber med disse viktige bestanddelene i livet! En følelse av optimisme, glede og håp sprer seg i Berits kropp og Berit versjon 2.0 betyr FRISK, FRI, FREIDIG og ikke minst med mye mer FUTT!

Hvordan er det med deg? Behov for en oppgradering til versjon 2.0?

 

Vil du også bli beste versjon 2.0?

Bruk en coach med kvalitet, du også. Ragnhild Finden er DNCF-sertifisert coach. Det betyr at hun har tatt en kvalitetssikret og anerkjent utdanning. Ragnhild har alltid vært interessert i mennesker og valgte coaching som kompetanse i tillegg til alt hun kan og er fra før, for å ha de beste mulighetene til å hjelpe Berit og alle andre hun jobber med.

Du finner Ragnhild og mange andre coacher i vår coachpool.
Eller finn henne på Kausvol Gård.

Mange har spesialisert seg og du kan lett sende oss en henvendelse med hva DU trenger å oppgradere eller endre, så setter vi deg i kontakt med den vi tror passer best til deg.
Våre coacher jobber med helhetlig lifecoaching, ledere, ungdommer, angst og traumer, relasjoner, helse, målsetting – og alt annet som gjør at du tenker:

 «Jeg trenger en å snakke med som kan hjelpe meg å komme fra her jeg er nå til dit jeg vil»

Du som tenker at du ogs har lyst til å bli coach; Det starter her.

 

 

 

 

Close

Uforpliktende forespørsel om coaching

I kommentarfeltet kan du skrive litt om tema om du ønsker, hvor du bor eller annen relevant info.
Vi kontakter deg innen 2 arbeidsdager.
Du kan også ringe oss direkte på 4043 7000