Kommuniksjon og selvledelse. "Dette burde alle lære", sier studentene. Sjekk ut selv!
Artikler og historier Studier Oversikt alle tilbud Om oss Spørsmål? Innlogging

Norske coacher blir med på dugnaden!

 
Trenger du noen å snakke med?

Det er mange som kjenner på litt ekstra frykt, ensomhet og usikkerhet i samband med koronapandemien.
 
Nå ønsker coachene her til lands å bidra i den nasjonale dugnaden med å tilby gratis samtale til de som kjenner behov det.

Dagens situasjon har ført til stort press på hjelpetelefoner og mange når ikke gjennom. Med et så stort behov for noen å snakke med, har gode krefter innen coaching gått sammen om å lage et samtaletilbud.

Det er likevel mange krav som skal tilfredsstilles for å opprette samtaletelefoner – det skal være konfidensielt og trygt for de som ringer inn.
 
Derfor er det opprettet et samarbeid mellom Den Norske CoachForening og organisasjonen Wake me up som er et samtaletilbud for ungdom. De har utviklet en plattform som sikrer konfidensialitet og oppfyller alle krav som stilles med tanke på personvern.

- Tilbudet om gratis samtale går ut til alle aldersgrupper, der målet er å nå så mange som mulig.

Coacher er godt trent i å lytte og være gode samtalepartnere, noe som kan bidra til at de som kjenner uro, ensomhet og usikkerhet i disse dager, kan hente fram krefter til å håndtere sin situasjon bedre, forteller Tone Løwe i Den Norske CoachForening (DNCF), som samarbeider med ICF Norge og noen coachskoler om tiltaket.
 
Samtaletjenesten kan nås via det ikke-kommersielle nettstedet www.wakemeup.no , og det er over 100 coacher landet rundt som nå stiller seg til disposisjon.
 
 
 
For ytterligere informasjon:
Tone Løwe – tlf 92060573 e-post: [email protected]
---
 
MetaResource har utdannet mange av coachene som nå stiller sin tid og kompetanse til rådighet. Vi er så stolte av dere, og av vår medlemsorganisasjon DNCF. 

Close

Uforpliktende forespørsel om coaching

I kommentarfeltet kan du skrive litt om tema om du ønsker, hvor du bor eller annen relevant info.
Vi kontakter deg innen 2 arbeidsdager.
Du kan også ringe oss direkte på 4043 7000