Ta et onlinekurs mens du venter. Det vil ruste deg for fremtiden!

Jeg søkte etter noe mer, og fikk mer enn jeg hadde drømt om

 

Ordene «optimal selvutvikling» traff meg da jeg søkte etter noe mer…
Jeg har så lenge jeg kan huske vært søkende, allerede som liten observerte og undret jeg meg over hvordan mennesker kommuniserte og kommuniserer med hverandre.
 

Møte med NLP

Jeg har hele mitt yrkesliv fått gode tilbakemeldinger på mine kommunikasjonsevner, men det var først i møte med NLP og læringen om hvordan mennesket og hjernen fungerer jeg har tilegnet meg god kommunikasjonsevne og kommunikasjonsverktøy.

 

Optimal selvutvikling
 

NLP Practitioner handler mest om deg selv, men fordi læringen er så grundig gir den stor forståelse for de rundt deg også. Det var en spennende reise som ga mersmak!

Jeg ville hele tiden gå mer i dybden, både på et personlig og et profesjonelt plan.


Forskjell på å lese og å gjøre

Uansett hvor mye bra du leser, det er først når du GJØR at du kan utøve det du har lært. På studiet hos MetaResource er det en av styrkene at vi møtes i klasserommet, vi øver på hverandre fra første dag, vi erfarer læringen! Det er veldig effektfullt!
 
Og så er det så deilig å komme til et godt miljø, få fellesskapet og bli sett. Å få en god klem om morgenen, å se folk inn i øynene, å ha ekte mennesker å øve seg på. Dette er av betydning hos MetaResource.

 

Ringvirkninger

Jeg ante ikke at det var coach jeg skulle bli da jeg meldte meg på trinn 1 – NLP Practitioner. Deretter valgte jeg hele utdanningen, og har spesialisert meg på lifecoaching.
 
Nå jobber jeg med voksne menn og kvinner og ser at gjennom arbeidet påvirker jeg også andre, det blir ringvirkninger, og det er spesielt tilfredsstillende når jeg vet at det gjør en forskjell også for barn!

Om jeg kan være med å styrke en omsorgsperson til å stå støtt og være en god rollemodell, så gjør jeg ikke bare en forskjell i et menneskes liv, men også en forskjell i et barns liv.


Hvem velger coaching? 

Det kan være unge voksne som leter etter riktig veivalg, foreldre, menn og kvinner som er ressurssterke rollemodeller og/eller ledere som har forstrukket seg på tid og ansvar i ulike sammenhenger.
 

Temaer som ofte kommer opp er

- stå sterkere i sin rolle/ stødig i seg selv (trygghet/ro)
 - å få hjelp til søvn og hvile (tankesurr)
 - mental trening (fokus),
 - fysisk aktivitet (bevegelse/trening)
 - ernæring (kosthold/overskudd).
 
Det er temaer som går igjen hos mange mennesker, og som det er godt å få hjelp til å finne ut hva som er viktig for den enkelte, og så ta neste steg eller gode valg.

 

Pedagog og leder
 

Cicilie er utdannet barne- og ungdomsarbeider med spes. ped. og fordypning i barnesamtaler.
Hun har 20 års erfaring som leder fra både privat og offentlig sektor.
 
Hun har alltid lest mange bøker om selvutvikling av alle slag. På trinn 1 får du en bokliste med bøker du kan velge å lese; Cicilie fant nesten alle i hylla hjemme.
 

«Jeg gir deg ikke dine svar, jeg bruker nøkkelen til å låse opp skattkisten som er på innsiden av deg. Slik at du får tilgang til dine svar, dine ressurser og det du har behov for. 

 

Cicilie Bjørnstad Gabestad.
NLP sertifisert Coach fra MetaResource og The Society og NLP – Dr. Richard Bandler
DNCF sertifisert coach (Den Norske CoachForening)

Endring og læring starter med NLP Practitioner. Det er ditt liv og ditt valg.

 

 

Close

Uforpliktende forespørsel om coaching

I kommentarfeltet kan du skrive litt om tema om du ønsker, hvor du bor eller annen relevant info.
Vi kontakter deg innen 2 arbeidsdager.
Du kan også ringe oss direkte på 4043 7000