Ta et onlinekurs mens du venter. Det vil ruste deg for fremtiden!

Hvordan heve nivået på jobb, i relasjoner, i målsetting

Det er faktisk smart å "drive med selvutvikling". Spør enhver som lykkes, på ethvert felt, og du vil se at det stemmer. 

Mental trening kaller vi det. NLP heter faget. Læren om hvordan hjernen og kroppen fungerer. Kommunikasjon, mentale verktøy, naturlig menneskelig atferd satt i system.

Noen ganger er du i en naturlig flyt, alt funker, du mestrer og presterer, og du du har god kjemi med de du møter.
NLP handler blant annet om å lære å bruke dette bevisst, ikke bare når det skjer av seg selv, men når du opplever omstilling, trenger endring, ønsker å bli mer ressurssterk. Du har det i deg, og du kan lære å bruke det.

Det er mange måter å beskrive NLP på, og mange måter å bruke det på. Erfaringen vår kommer fra flere tusen deltagere i nesten 20 år i Norge. Vi påstår at absolutt alle mennesker har stor nytte av å lære seg mental trening. For deg selv, for alle typer utfordringer, alle typer målsettinger, alle yrker og alle relasjoner.

Trendene i samfunnet

NLP studier MetaResourceDigital omstilling omgir oss på alle kanter.
Vi mennesker skal leve og utvikle oss i dette!
Endringer i skole og arbeidsliv krever at vi styrker kunnskap om hvordan hodet og kroppen funker. Vi lærer deg å bli bevisst verdiene dine, slik at du kan bruke dem som basis og motivasjon for ekte mål og klarere valg inn i fremtiden. En fantastisk prosess med sterke resultater.

Vi skal stå i omstilling, takle store utfordringer, ta vare på relasjonene våre, finne våre egne verdier som motivasjon for ekte mål.

 

Stort mangfold i effekt av NLP

Her er utdrag fra noen av historiene og resultatene som kommer tilbake til oss. Er det noe du kjenner deg igjen i, noe DU har lyst til å oppnå?

Ledelse

Målinger har vist bra resultater på lederstøtte, mål og strategi, tilbakemeldinger, lederfokus og fornøyde medarbeidere. Jeg kan gjerne anbefale NLP til alle bedriftsledere. (NLP coach)

NLP har gitt meg kunnskap om hvordan jeg på ulike måter kan skape gode forutsetninger for tilstedeværelse og kontakt og kommunikasjon med den enkelte medarbeider. (NLP coach)

Jeg har en bedre rekrutteringsprosess nå. Jeg bruker det jeg har lært i NLP til å stille de riktige spørsmålene og jeg får dypere og bedre svar på personlighet og egenskaper.  (NLP coach)

Ungdom

Tre dager etter kurset hadde jeg tyskprøve. Da brukte jeg en teknikk jeg lærte, som gjorde at jeg husket bedre, slappet av og fikk det til bedre enn jeg hadde trodd.

Vi snakker mye om det jeg lærte på kurset hjemme, og da mamma også tok kurset, sluttet hun å røyke.

Personlig utvikling

Toppetasjen kjennes nå totalrenovert med ny innredning – energien er på plass igjen.

Jeg fikk mye mer enn jeg forventet. Det å forstå mennesket i HVORDAN og HVORFOR er helt fantastisk! Jeg fikk en oppvåkning og bevissthet i forhold til min egen adferd og mine tanker.

Jeg er på vei til å kunne hjelpe andre med livsmestring gjennom å endre tankemønstre, endre adferdsmønstre, få et bedre liv rett og slett. For å kunne gjøre dette for andre, var jeg nødt å starte med meg selv.

Kurset overgikk alle forventninger og ga meg verktøy jeg bruker hver eneste dag. Min beste venninne sa at jeg er endret i hele kroppen, stemmen og ansiktsuttrykk. DET et godt å høre, det, for det føles virkelig sånn.

Og mye, mye mer

Forbedre kommunikasjon, forståelse og utvikling med barnet ditt, kjæresten din, kollegaen, den nye kunden.
Takle flyskrekk, sceneskrekk, edderkoppfobi, angst for tunneler, sosial angst, mange slags angster, fobier og traumer.
Slutte å røyke, begynne å trene, gjennomføre det langsiktige prosjektet, finne ny jobb eller karriere med mening, finne ny kjæreste eller beholde den du har, holde tale, bli sterkere i eksisterende jobb, beholde ansatte ved å gi dem utvikling.Utvikle din egen arbeidsplass, starte dine egne kurs innenfor et felt du brenner for.

Kurs, utdanning, coaching.

Ulike kurs til ditt behov, og alle kan brukes til skole og jobb, relasjoner og målsetting.
Vi har todagers kurs for ungdom, tredagerskurs for voksne, utdanning i tre selvstendige trinn - enten du vil utvikle deg selv eller få en ny profesjon. Vi har en stor og dyktig coachpool som kan gi deg personlig coaching og gruppcoaching over hele landet.

Om du vil jobbe med ett enkelt mål, eller utdanne deg til coach, MetaResource har tilbud til deg. Ta kontakt for en chat eller en samtale!
Messenger på Facebook besvares med det samme vi er pålogget. Chat med oss her.
Telefon på hverdager 0800-1600, ring 4043 7000
Du kan også sende e-post her.

Klikk her og bli inspirert av flere historier! 

Stor mulighet for at du finner noen du kjenner deg igjen i.

Alle våre kurs og utdanninger finner du her. Vi erfarer at tilstedeværelse gir mange fordeler, og holder kurs i Lillestrøm og Trondheim, med muligheter for å komme til andre byer. Snakk med oss om mulighetene.

Vil du snakke med oss om DITT behov? Vi har mage løsninger på alle nivåer.
Ring oss på 4043 7000 eller send oss en e-post!

Hilsen Torbjørg og Kristin i MetaResource
En av Norges største sentre for mental trening.  

 

Close

Uforpliktende forespørsel om coaching

I kommentarfeltet kan du skrive litt om tema om du ønsker, hvor du bor eller annen relevant info.
Vi kontakter deg innen 2 arbeidsdager.
Du kan også ringe oss direkte på 4043 7000