Ta et onlinekurs mens du venter. Det vil ruste deg for fremtiden!

Kvalitet og stolthet

Eg er veldig fornøgd med at de har så gode trenarar, som sjølv brenn for det dei lærer bort, and «walk the talk», det er så nyttig å få stoff presentert og demonstrert av dei ulike trenarane, og deira ulike innfallsvinklar.

Eg vil gjerne gi kvalitet når eg skal gi vidare det eg har lært, og være oppdatert på det siste av det nye, noko eg opplever å få hos MetaResource.  

Stolt over skulen!

Elles er eg imponert over korleis de to, med friskt mot har tatt skuta vidare og gjer det til dykkar eige, og leverer kvalitets-kurs.

Kvalitet er noko eg gjerne vil ha, og stolthet over skulen eg har gått på er viktig for meg når eg er ferdig og skal fortelje andre om bakgrunnen min.

Hos MetaResource har eg funne det eg treng for å skape det livet eg ynskjer meg, og eg har erfart at eg når mål som er riktige for meg når eg bruker denne kunnskapen, og ikkje minst at eg får kontakt med kva som er gode mål for meg.  


Og til slutt vil eg sei at eg set stor pris på den gode atmosfæren som er i MetaResource. 

- Maria Ahlin Moen, NLP Master Practitioner

Hvilket kurs eller utdanning vil du ha? 

 


"De to" er Kristin Daly og Torbjørg Thim som overtok ledelsen i MetaResource våren 2018. Vi videreutvikler skolen og produktene, samtidig som vi beholder kvaliteten, faget og bredden. Vi er stolt av det vi leverer fordi vi ser resultatene hos våre deltakere.
Tusen takk for gode ord, Maria!  

Close

Uforpliktende forespørsel om coaching

I kommentarfeltet kan du skrive litt om tema om du ønsker, hvor du bor eller annen relevant info.
Vi kontakter deg innen 2 arbeidsdager.
Du kan også ringe oss direkte på 4043 7000