Profesjonalisering av bransjen: Standard Norge utarbeider norsk standard for kompetanse for coacher.
Artikler og historier Studier Oversikt: Kurs,coach,gratis Om oss Hjelp til å velge Innlogging

Ledelse, personlig utvikling og kommunikasjon hos MetaResource

God kommunikasjon og mental trening læres best ansikt til ansikt. Det var og er viktig for MetaResource som skole. Det fikk seg åpenbart en knekk i mars 2020.

Vi har stått i stormen med hendene godt festet på roret, lappet noen seil og sydd noen nye, funnet nye veier gjennom skjær og brenninger og nå skimter vi endelig en trygg og gjenkjennelig havn, vi har ridd stormen av.


Tilbake til landjorda.

I dagens nye virkelighet med store endringer i hvor og hvordan vi kommuniserer handler samtalene vi har i stor grad om behovet for mer kompetanse innen kommunikasjon på alle plan.
Dyktige ledere, mellomledere og alle som jobber med mennesker opplever at de trenger mer og bedre verktøy for å ivareta sine kollegaer, seg selv og alle sine relasjoner i en krevende tid. Det får du hos oss!

 

Moderne ledelse handler om mennesket

 

«Jeg visste jeg skulle lære mye om kommunikasjon, men jeg visste ikke at jeg skulle lære så mye om meg selv også.» - Morten Ringsrud, leder, kursholder, far.

Du vil få innsikt, kunnskap og kompetanse som du kan bruke i alle livets sammenhenger, relasjoner og situasjoner.
Som leder av deg selv og andre vil du både oppdage og utvikle flere av dine ressurser, ferdigheter og din atferd – og hvordan du kan bruke dem. Du vil bli mer autentisk i ditt lederskap og liv.

  • Jobber du bevisst med egen selvinnsikt og utvikling?
  • Motiverer du dine medarbeidere til å reflektere over og ta ansvar for egne verdier, utvikling, behov?
  • Trenger du å lære mer om å gi konkrete tilbakemeldinger på en god, støttende og utviklende måte?
  • Er du en god rollemodell?


Optimal personlig utvikling og karrieremuligheter

Du får verktøy for å stå støtt i deg selv – som er essensielt for både selvledelse og å lede andre, samt for å velge mål som samsvarer med dine verdier.

Du vil lære ulike måter å oppfatte og utøve kommunikasjon, løse utfordringer og stress, og tilføre ressurser når du trenger det.

Og du vil trenge det. Med flere arbeidssøkende, flere som blir utfordret på identitet, usikkerhet, mental helse, uro i en verden i endring. Skillet mellom jobb og privat blir mindre, og det kreves at du ser og forstår dine medmennesker i større grad enn før. Å mestre kommunikasjon på en profesjonell måte med alle slags mennesketyper blir stadig viktigere

«Jeg ante ikke at jeg hadde så mange muligheter», er et vanlig utsagn fra deltagerne hos MetaResource.


Bonus!

Det du lærer vil du bruke i og med alle relasjonene dine. På jobb, med familien, venner, selgeren i telefonen, kassadama i butikken. Og barna dine. 
Fantastisk for deg som har barn! Å forstå ulikhetene, å hjelpe dem med verdier og valg, å håndtere følelser. En skattekiste av en verktøykasse.


En ekte historie som eksempel: Sønnen er 14 år og gjør lekser. Mor kommer inn for en liten prat og en sjekk om han trenger noe.

Hun: Snakker fort og energisk med armbevegelser, mens hun er lett irritert over at han fremstår så rolig og uengasjert. Skjer det noe inni denne gutten?

Han: Himler med øya og sukker oppgitt: Mamma, kan ikke du bare gå…

Hun tenker: OK, vi bruker kroppen vår ulikt. Jeg bruker det visuelle og har et aktivt kroppsspråk. Han har det meste på innsiden og det skjer nok like mye der – det er bare at det ikke syns så godt.
Hun senker armene, holder kroppen mer i ro. Bruker ord som «å føle» istedenfor «å se».

Temaet og hensikten med samtalen er den samme, men umiddelbart blir både kjemien og samtalen mye bedre. Genialt.

Muligheter, sertifiseringer og progresjon

Vi sertifiserer på tre avsluttende og påbyggende trinn, vi er godkjent skole i Den Norske CoachForening (DNCF), og følger DNCFs standard og rammeverk. Med arbeidet som er gjort i DNCF over tid er det en trygg partner å ha i ryggen, med klare retningslinjer for utdanningen som vi følger med glede. 
Det pågår også et meget viktig arbeid igangsatt av DNCF: En komite med Standard Norge som har kommet langt i arbeidet med å sette en ny Norsk Standard for coacher i Norge. Dette blir et kvalitetsstempel våre coacher vil være kvalifisert for, og det vil gjøre markedet mye mer oversiktlig og profesjonelt.

Vi har tilpasset undervisningen til kravene i dagens samfunn, vi håper på mest mulig fysiske samlinger, samtidig som vi ser at noe digitalisering er effektivt og kan heve læringskvalitet og -utbytte.


Kvalitet og variasjon

MetaResource har vært i drift siden 2004, og ble i 2018 overtatt av Kristin Daly og Torbjørg Thim.

For øvrig består MetaResource av Tone Løwe som faglig ansvarlig og hovedtrener. Hun er DNCF-sertifisert coach og har bred erfaring fra politikk, arbeids- og organisasjonsliv, mentorprosesser, prosessledelse og foredrag innen konflikthåndtering, kommunikasjon og motivasjon.  Våre trenere har variert bakgrunn og erfaring, og alle er sertifiserte, anerkjente og erfarne mentaltrenere.

I tillegg til Tone har vi Pål Kleven-Fredriksen som i hovedsak jobber som mental trener og lederutvikler i et stort internasjonalt selskap, og Anne Helmerstuen som har jobbet som rekrutterer i næringslivet i mange år, ved siden av å være coach. Vi samarbeider også med flere andre mentaltrenere etter behov.

Vi har åpne samtaler og godt nettverk med flere ressurspersoner fra miljøet og andre skoler, og vi er tilhengere av raushet, åpenhet, tillit og kvalitet.

Vi formidler kunder til sertifiserte coacher med mange ulike nisjer gjennom vår coachpool, samt til coacher under sertifisering.
Vi har også flere onlinekurs og digitale plattformer for gratis og betalt læring og inspirasjon, samt ulike påbyggingskurs for ulike grupper.

MetaResource har for tiden undervisning i Lillestrøm og Trondheim.
I Lillestrøm er vi midt i gågata og 10 minutter med tog fra både Oslo S og Gardermoen, og i Trondheim ligger vi på Sirkus shopping, sentralt plassert rett utenfor sentrum på vei mot Værnes.

 

Jeg er alltid klar for samtaler og spørsmål!
Kontakt og informasjon:
Kristin Daly, tel 4043 7000, [email protected]
https://metaresource.no

Inspirasjon og nyttige lenker


Trinn 1, NLP Practitioner – læring for livet.

«Denne type mental trening må jo inn i skolen, dette er noe alle burde lære!»
Dette utsagnet finner vi i evalueringer fra hvert eneste kull.

Bli kjent med og lær om målsetting med mental trener Pål Kleven-Fredriksen: Målsetting

Mentale muskler: Lavterskel inspirasjon med mental trening i gratis Facebookgruppe med over 1100 medlemmer.

La deg inspirere av historier og artikler.

 

Velkommen til MetaResource mental trening

 

Close

Uforpliktende forespørsel om coaching

I kommentarfeltet kan du skrive litt om tema om du ønsker, hvor du bor eller annen relevant info.
Vi kontakter deg innen 2 arbeidsdager.
Du kan også ringe oss direkte på 4043 7000