Høstens kurs er fulltegnet og i gang. Nye datoer er klare!
Artikler og historier Studier Oversikt alle tilbud Om oss Spørsmål? Innlogging

Lei av målsetting som ikke funker?

I mange år lot jeg tilfeldighetene styre mange av valgene jeg tok. Likevel har jeg aldri angret på valg jeg har tatt. Det er kanskje noen valg jeg lot være å ta som jeg angrer mer på.

Utgangspunkt for gode mål.

 

For å sette oss nye, gode mål er det nyttig å rydde opp i det som er gammelt og det som har vært. 

 

  • Hva er viktig å ta med videre?
  • Hva kan vi la være, la ligge igjen? 
  • Hva kan vi lære? 

 

Det handler om mer enn å bare sette seg et SMART mål eller å løfte ambisjonene. Det handler om å bli enda bedre kjent med hvem du er og hva du egentlig ønsker å bidra med her i verden.

 

For noen kan det være en floskel å snakke om meningen med livet. Samtidig er det en iboende kraft i det å kunne være en del av noe mer enn oss selv. 

 

Vanskelige valg, bevisste valg.

Etter at jeg startet reisen med NLP og mental trening har valgene mine blitt mer og mer bevisste. Det er blitt tydeligere for meg hva hensikten bak valgene er og hva de kan bidra til i livet mitt fremover.

 

De siste par årene har vi gjort mange tøffe og vanskelige valg. Samtidig har det vært godt å vite at de valgene har gjort at vi har kommet hit vi er i dag. Året som ligger fremfor oss er klart. Planene og målene er satt. 

 
Din prosess

 

Når du jobber bevisst med deg selv kan du finne ut det som er viktig for deg. Det som motiverer deg, som får deg til å ta action, føle at du lever.

Det som gjør at du kommer i flytsonen uten at det går på bekostning av den du egentlig er. Dette er en så viktig prosess at den bør gjøres før du setter deg klare mål. 


For hvor mye større sjanse er det for å nå målene dine når de er forankret i det som er ekte og viktig for deg? 

 

Du kan velge ulike metoder for å bli kjent med dine egne, ekte verdier.

- Du kan bruke kunnskap du allerede har - bevisst og konkret.
- Du kan få hjelp av en god samtalepartner som stiller deg de riktige spørsmålene, for eksempel en coach.

- Du kan lære deg nye verktøy eller ta et kurs hvor du får hjelp til å lære selv og gå grundigere til verks. Om det er lenge siden du har tatt en bevisst kikk på det som skjer på innsiden av deg så kan jeg love at du vil få noen herlige oppdagelser. 

 

Når du jobber konkret med verdier og riktige mål vil du oppleve at det er som å hoppe på den perfekte bølgen og surfe innover mot land.

 

Verktøy

 

Det finnes så mye spennende vi kan bruke på reisen! Et av flere verktøy jeg  bruker for å holde meg på bølgen er notatbokmetoden. Den hjelper meg med å ha ett sted jeg blir påminnet hva som er viktig for meg.

Hva som er målene mine og hvordan jeg kan nå de gjennom å gjøre litt hver dag. Det hjelper meg til å holde fokus.Det finnes ingen kvikk-fix. Det finnes klarhet, steg, prosesser. Noen av dem er enklere, og noen passer bra sammen.

Her kan du

- lese om Notatbok-metoden.no - kan brukes av alle og er mer enn du tror. 
- ta kontakt når du trenger noen å snakke med
- finne ut om du trenger store eller små steg
- bestemme deg for at nå er det din tur til å bli skikkelig, autentisk kjent med deg selv og dine muligheter.

Close

Uforpliktende forespørsel om coaching

I kommentarfeltet kan du skrive litt om tema om du ønsker, hvor du bor eller annen relevant info.
Vi kontakter deg innen 2 arbeidsdager.
Du kan også ringe oss direkte på 4043 7000