Ta et onlinekurs mens du venter. Det vil ruste deg for fremtiden!

NLP traff meg midt i hjertet og ble livsforandrende

 

 

Hva var grunnen til at du valgte denne utdannelsen?

Helene tenker seg lenge om før hun svarer.
– Jeg lette etter NOE som kunne få meg opp igjen etter mange tunge og vonde år. Jeg var veldig sliten og visste at jeg trengte å ta vare på meg selv. Og så traff NLP meg midt i hjertet, en romjul med mange fridager.

Trine Åldstedt hadde en livesending hvor hun reklamerte for et kurs kalt Drømmedagen et par uker senere.

Ville gjerne på kurs, men bor utenfor Bergen, så med overnatting og reise var det en relativt stor investering som skulle til for et dagskurs på Østlandet.

Magisk tilrettelegging

Plutselig skjedde det magiske; jeg skulle jobbe i Oslo uka før, ha fri på lørdagen og jobbe igjen på søndag. Og da var jeg jo i nærheten på drømmedag-datoen. Jeg kjente ingen av de andre som skulle på kurs, men dette var for viktig til å gå glipp av, så jeg meldte meg på og fikk med meg den flotte dagen og takknemlighetsfølelsen den ga.  

Så gikk det litt tid, jeg tenkte ikke så mye mer på det, men fortsatte å høre på Trine. «NLP Practitioner» og «vil du gjøre noe med livet ditt?» dukket stadig opp igjen. Jeg kjente en dragning til å gjøre det og jeg visste at jeg skulle ta utdannelsen.

Ikke nå, men senere.

Først la jeg det på hylla for «ting jeg kan gjøre senere». Jeg trodde det ville bli for mye da jeg samtidig var i prosess med å skifte jobb.

Jeg startet i den nye jobben og hadde mye ansvar og trivdes godt, men kjente at jeg brukte veldig mye av meg selv.

Ikke lenge etter så jeg at det var påmelding til utdannelsen med oppstart i april. Etter å ha lest og sjekket litt bestemte jeg meg og meldte meg på!

Sjefen så verdien i utdannelsen

Det var litt ubekvemt å spørre sjefen min om fridager når jeg var så ny i jobben, men jeg tok mot til meg og gjorde det likevel. Mange av kursdagene var lørdag- og søndager, men også noen hverdager. Sjefen min så verdien i at jeg tok den utdannelsen og at jeg ville få bruk for den i jobben min, så selv om jeg betalte utdannelsen, ga han meg fri med lønn de dagene som trengtes. Snakk om å ha verdens beste sjef!

Mens jeg studerte og var på samlinger i Lillestrøm fikk jeg bo hos min bror som bor ike så langt fra Lillestrøm.

Så alt la seg til rette for meg.

Jeg forsto fort hvor nyttig faget ville bli for meg!

Fryder meg over livet

Utdannelsen har forandret livet mitt totalt.

Nå kan jeg si med stolthet «Jeg er den jeg er, og står godt i det, uavhengig av hva folk rundt meg mener og tror».

Jeg ser ikke lenger på meg selv som et offer.

Jeg fant trygghet til å søke på jobben jeg har i dag.

Studiet har gitt meg så mange gode verktøy og nye måter å tenke på, og det kan brukes på alle områder i livet for meg selv og for andre.

Jeg er takknemlig, glad og fryder meg over livet.

NLP brukes til alt!

Jeg bruker det jeg har lært overalt og alltid. Både privat og i jobb.

De fantastiske verktøyene kan brukes i alle møter med alle typer mennesker.

Hvorfor valgte du MetaResource?

Hos MetaResource er du alltid velkommen og her er det en fantastisk atmosfære og gode, rause mennesker. Bare det å være innenfor dørene gir god energi.

NLP- faget er fantastisk i seg selv og det formidles av dyktige og gode trenere. Dette er en plass hvor alle kan være den de er.

Av medstudentene mine (som jeg har kontakt med fremdeles) ble jeg nok sett på som hun som var mest innelukket men også hun som blomstret mest opp.

Jeg er, av natur, en som bruker litt tid på å bli varm i trøya blant nye mennesker, mer her klarte jeg å vise min egen styrke, bygge meg opp og jeg lærte meg å skrive om historien min.

Bare gjør det

Jeg anbefaler Metaresource av hele mitt hjerte, og til alle dere som foreløpig er på jeg-skal-tenke-på-det-stadiet…. Bare gjør det.

Jeg tok trinn 1  (NLP Practitioner) i Lillestrøm, trinn 2 (NLP Master  Practitioner) på en skole i Bergen, og ville så tilbake til MetaResource for å ta trinn 3 (Coach). 

MetaResource og utdannelsen der har forandret livet mitt for alltid.  

 

Intervju med Helene Møgster, 13 februar 2019

Close

Uforpliktende forespørsel om coaching

I kommentarfeltet kan du skrive litt om tema om du ønsker, hvor du bor eller annen relevant info.
Vi kontakter deg innen 2 arbeidsdager.
Du kan også ringe oss direkte på 4043 7000