Ta et onlinekurs mens du venter. Det vil ruste deg for fremtiden!

Tragedien i Notre Dame – påminnelse om å leve nå!

For noen uker siden var jeg i Trondheim sammen med mannen min. Vi besøkte Nidarosdomen. Vi fascineres begge av gamle bygninger og hvordan håndtverksfaget har endret seg fra å bygge med hjertet for faget til at nå bygges med hjertet for pengene.

 

Mens vi gikk rundt Nidarosdomen snakket vi om at vi begge har lyst til å ta den turen til Paris. 
Den turen vi så lenge har snakket om. 
Helt siden jeg bodde i byen for mange år siden har jeg hatt lyst til å ta med meg mannen min dit. Til kjærlighetsbyen for å se mange av de historiske byggene som ligger der, Moulin Rouge, Eiffeltårnet, Sacre Coeur, Notre Dame og mange flere.

Nå er det for sent

Mandag denne uken kom sjokkbeskjeden mens vi så på nyhetene. Notre Dame sto i flammer. Nå får mannen min aldri muligheten til å oppleve det storslagne byggverket i sin originale form. Selv om det bli gjenreist så vil interiøret som var bevart fra 1100-tallet aldri kunne erstattes.

“Bucketlist”

“Bucketlist” er et begrep jeg hører stadig oftere. Jeg skal sette det på listen over ting jeg ønsker å gjøre før jeg dør. Som oftest så blir det plassert der uten noen spesiell tidsfrist eller dato. Det gjør også at det blir et ønske som kan forskyves på ut i fremtiden.

Historien har mange hendelser som har fått oss mennesker til å skifte fokus. Vi blir kollektivt rystet og det er naturlig å endre perspektiv. Blomsterhavet foran Domkirken i Oslo etter 22.juli 2011, for eksempel.. Store tragedier samler oss. Vi får nytt perspektiv og mange reflekterer over hva som er viktig.

Drøm til virkelighet

Vi har alle drømmer vi ønsker skal bli virkelighet. Veldig mange drømmer forblir kun det, en drøm. Hva er grunnen til det?

Mange av oss går rundt med tanker som “bare vent – når jeg blir tynnere, rikere, sterkere, modigere, friskere… (fyll inn det som passer)… så blir jeg lykkelig. Og når jeg er lykkelig da skal jeg sette av tid.”

Når er NÅ riktig for deg?

Når skal du bestemme deg for å ta styringen i eget liv og komme deg ut av fastlåste mønstre?

Hvor viktig er det da å være i den jobben som gjør deg syk, sint, irritert eller mismodig? Hvor viktig er det egentlig å fylle de kravene som andre stiller til deg som egentlig er noe helt annet enn det du ønsker å gjøre. For hvem er det som egentlig kan sette grenser for hva du mener er riktig for deg å gjøre?

Våg å være, våg å leve NÅ!

Bli din egen tankeleder og ta grep om den drømmen.

Den beste hjelpen

Og du gjettet riktig, du kan få hjelp på veien. NLP Practitioner er et dyptgripende kurs som gjør deg i stand til å forstå og bruke de ressursene du har i deg slik at du får et bedre liv med oppnåelse av drømmer, bedre kommunikasjon, innsikt og forståelse gjennom praktisk læring..

Dette er ikke en bok som blir stående å støve ned i hylla, eller et “quick-fix-opplegg” som du ikke får effekt av.  NLP Practitioner har hjulpet uendelig mange til god og varig utvikling og endring. Ekte, ordentlig, med dyktige lærere, raushet og miljø for din beste reise. 

Les mer om kurset eller ta kontakt for en prat!

Close

Uforpliktende forespørsel om coaching

I kommentarfeltet kan du skrive litt om tema om du ønsker, hvor du bor eller annen relevant info.
Vi kontakter deg innen 2 arbeidsdager.
Du kan også ringe oss direkte på 4043 7000