Skole og ressursenter for utvikling av ledere, utdanning av profesjonelle coacher og mentaltrenere, personlig utvikling på alle nivåer.

MetaResource tilbyr profesjonell utdanning med høy kvalitet. Enten du vil bli bedre i den jobben du allerede har, du vil ha en ny karriere, du vil utvikle deg selv, oppnå endring og vekst.
Faget vårt er NLP (Nevro Lingvistisk Programmering) og det er nyttig å lære for alle, i alle situasjoner, gjennom hele livet.

De tre vanligste tilbakemeldingene: 

  • "Dette skulle jeg ha gjort før!"
  • "NLP må jo inn i skolen, dette er basiskunnskap som alle burde lære!"
  • "Jeg ante ikke at jeg hadde så mange muligheter" 

Kristin Daly

Partner, markeds- og administrasjonsansvarlig.

Med bakgrunn fra prosjektledelse, opplæring, innholdsproduksjon, eventgjennomføring, systemer og kundeopplevelser holder Kristin den røde tråden i alt som skjer i selskapet.

Et løsningsorientert ja-menneske som brenner for å utvikle det potensialet hun tror finnes hos alle. Hun holder også egne kurs i markedsrelaterte emner.
Er du interessert i studier - snakk med Kristin.
Hovedkontakt i MetaResource. 
Tel: 4043 7000

Kontakt Kristin

Tone Løwe

Faglig ansvarlig. Coach og mentaltrener.

Tone har undervist hos MetaResource i mange år. Hun har også holdt mindre kurs, onlinekurs, temakvelder og mentoring.
Hun har bred erfaring fra politikk, arbeids- og organisasjonsliv og som selvstendig næringsdrivende.  Hun er NLP Coach og trener fra The Society of NLP - Dr. Richard Bandler. Hun er også DNCF sertfisert coach og jobber med coaching, mentorprosesser, prosessledelse og foredrag innen konflikthåndtering kommunikasjon og motivasjon. 

Kontakt Tone

Torbjørg Thim

Partner, økonomiansvarlig, coach, mentaltrener.

Torbjørg er NLP Coach og trener fra The Society of NLP - Dr. Richard Bandler. Hun er også DNCF sertfisert coach. Hun har en bachelor i International Business fra Australia, og har  jobbet i flere større selskaper i ulike roller. Kombinasjonen med både ledelse og coaching gjør at hun bidrar til å løfte enkeltmennesker og team i mange ulike roller og aspekter.

Torbjørg er økonomiansvarlig, mentor og trener i MetaResource

Kontakt Torbjørg

Anne Helmerstuen

Coach og mentaltrener

Anne har bakgrunn fra HR og har mange års erfaring med rekruttering. Fokusområdet hennes er både verbal – og nonverbal kommunikasjon, til blant annet coaching, rekruttering, og vanskelige samtaler. 

Anne er utdannet coach og Lisensiert NLP-trener fra Society of NLP, og i tillegg blant annet sertifisert LUXX konsulent og LAB Profil-trener. Anne er også assistent ved Dr. Richard Bandlers internasjonale NLP-treninger.

NLP Practitioner

Pål Kleven-Fredriksen

Coach og mentaltrener

Pål underviser hos MetaResource fra høsten 2020 og er er en erfaren coach og trener.
Han  er lidenskapelig opptatt av å hjelpe mennesker og han gir seg ikke før du er i mål. Han har en smittsom energi og positivitet.
Til daglig jobber Pål som coach og lederutvikler i et stort selskap.

Pål er blant annet NLP Coaching Trainer fra The Society of NLP, Dr. Richard Bandler, og sertifisert hypnoterapeut fra The American Board of Hypnotherapy. 

NLP Practitioner

Manuela Hjelseth

Coach og mentaltrener.

Manuela har hatt flere roller i arbeidslivet, og har lang erfaring i å arbeide med mennesker og formidling. Hun er spesialisert innenfor kommunikasjon og atferd innen lederutvikling, rekruttering, coaching og konfliktløsning.

Manuela er utdannet coach og Lisensiert NLP trener fra Society of NLP, og har blant mye mer også Neuro Hypnotic repattering practitioner, LUXXprofile konsulent og trener samt Lisensiert Sports prestasjonstrener. Manuela er en del av det internasjonale teamet til Dr. Richard Bandler og assisterer ved internasjonale NLP treninger.

NLP Practitioner

Cathrine Lie Strand

Coach, kursholder

Cathrine har vært opptatt av forbedring og utvikling av potensialet både hos enkeltindivid og på org.nivå, som leder og en del av toppledergrupper innenfor HR/drift de siste 25 år for større retailkjeder.

Hun er utdannet og jobber som Executive Coach for ledere på alle nivå. 

Cathrine holder kurs i LinkedIn og businesscoaching for MetaResource

Er du coach og vil ha flere kunder?

Bente Kristensen

Coach, kursholder

Bente jobber med coaching og kurs basert på NLP og Mindfulness – både til bedrifter og privatpersoner. Hun er utdannet NLP-coach fra Metaresource, instruktør i Mindfulness, helsecoach og kostholdsveileder, samt universitetsutdanning innen internasjonale forhold, PR og kommunikasjon.

Bente er opptatt av det mentale, fysiske og ernæringsmessige, og helse står i fokus. 
Hun holder kurs i Oppmerksomt nærvær (mindfulness) for MetaResource

Flere navn kommer!

Mentaltrenere,

coacher,

kursholdere. 

Om du ser etter en coach til deg selv eller selskapet ditt kan vi sette deg i kontakt med en av coachene i vår coachpool, eller en coach under sertifisering. 


Meld din interesse HER, så tar vi kontakt. 

 

Kontakt

E-post: post@metaresource.no
Tel: 4043 7000

Kurs, studier og inspirasjon

Få inspirasjon, nyheter og tilbud om mental trening!

 

Her finner du oss

Her finner du oss i Lillestrøm. 
Detaljert beskrivelse her. 

I Trondheim er vi i Storstua i 3.etasje på Sirkus Shopping.