Ryddig! 4 gode tips!

 

- De er enkle nok til at du kan gjøre de NÅ
- De er morsomme
- Du vil oppleve raske resultater
- Gleden av mestring!

Ryddig i hodet, ryddig i huset, ryddig i livet. 

MetaResource, et godt valg for mental trening

MetaResource er en av Norges største og mest erfarne skoler innen coachutdanning og mental trening. Vi er et ressurssenter med ekspertise og spesialkompetanse innen tankesett, coaching og lederutvikling. Godkjent i The Society of NLP – Dr. Richard Bandler og Den Norske CoachForening.

Med kunnskapen som trengs for å møte oppgaver og utfordringer både for oss selv og for de rundt oss, stiller vi sterkere. Vi blir i stand til å hjelpe med å finne gode løsninger, håndtere følelser så vi mestrer og å tenke smartere.

MetaResource er ressurssenter og skole. Vi GJØR læring, og vi jobber med hele mennesket. Om ditt behov er studier, kurs, event, coaching, kick-off, foredrag, prosess.
Vi møter deg der du er og hjelper deg videre, enten du skal utvikle egen profesjon, eller du jobber for egen mental og følelsesmessig mestring.
Det finnes ingen quick-fix inn til mestring. Velkommen til alt vi har å by på.
Litt lenger ned på siden møter du menneskene våre.

Vi tilbyr kurs, utdanninger, foredrag og skreddersydde prosesser for deg eller din bedrift. Våre kunder er næringsliv, kommuner, institusjoner og privatpersoner. Våre kunder velger oss fordi de vil ha kvalitet og resultater.

Hjemmesiden med all info, tilbud og aktiviteter